Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti s-au desfăşurat Campionatele Internaţionale de Înot ale României. La această a III-a ediţie la start au fost prezenţi peste 300 de sportivi din şapte ţări.
Suceava a fost reprezentată la această competiţie de cinci sportivi care se pregătesc cu profesorul Cezar Moscaliuc, Antonia Niţu, Mircea  Nistor şi Călin Stafie, legitimaţi la CSS-LPS Suceava, Ioana Năstacă de la Clubul Sportiv Universitar din Suceava – sportivă componenta a lotului national al României şi a lotului extins pentru participarea la Festivalul Olimpic al Tinerilor Europeni şi Teodor Marchitan, legitimat la Steaua Bucureşti.
Ultimul dintre aceştia a urcat nu mai puţin de şapte ori pe treptele podiumului de premiere. Teodor Marchitan a obţinut locul II la 100 bras, două locuri III la 50 şi la 200 bras în clasamentul individual al  juniorilor şi trei medalii de aur şi una de bronz în probele de ştafetă, 4×100 liber masculin, 4×100 mixt şi 4×100 liber combinate (două fete + doi băieţi) la juniori şi un loc III ân clasamentul open la 4×100 liber ştafetă combinată.
Foarte aproape de podiumul de premiere a fost şi Antonia Niţu, ea clasându-se de două ori pe locul IV în clasamentul junioarelor la 50 şi 200 spate.
Ceilalţi sportivi suceveni şi-au îmbunătăţit recordurile personale comportându-se excelent la o competiţie de anvergură.
„Mă bucur foarte mult de rezultatele frumoase obţinute de aceşti minunaţi sportivi care se pregătesc zilnic începând cu ora 6 dimineaţa şi care fac multe sacrificii pentru a ajunge la marea performanţă. Aş dori să mulţumesc pe această cale celor care ne sprijină şi fără ajutorul cărora nu am fi aici, conducerea LPS – CSS Suceava, directorul CSU din Suceava şi conducerea Şcolii Gimnaziale nr. 3 Suceava. Mulţumiri speciale pentru domnul Cătălin Bunduc şi echipei Victoria 21 Gym pentru sprijinul acordat” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava