Concert pascal
MOPAN Suceava

Soția lui Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, a cerut divorțul, de celebrul actor, după 25 de ani de căsnicie, notează click.ro. Partenera de viață a lui Stallone, fost model de profesie, a cerut compensații considerabile la partaj, printre care se numără și o vilă enormă din Palm Beach Florida.

La 19 august, Flavin a depus actele de divorț prin care pune punct mariajului de 25 de ani cu celebrul actor din Rocky.  Potrivit documentelor judecătorești, motivul oficial al divorțului este «nepotrivirea de caracter» și este menționat că «mariajul este iremediabil distrus”. Fosta soție a lui Sylvester Stallone solicită ca bunurile acumulate în timpul căsătoriei să fie „distribuite în mod echitabil” între ei.

Flavin susține, de asemenea, că Sylvester Stallone s-a „angajat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale”, ceea ce a afectat negativ mariajul. Astfel, soția lui Sylvester Stallone solicită ca la partaj să primească nu numai bunurile ce i se cuvin la momentul actual, ci și o compensare, care să suplinească banii cheltuiți de soțul ei, din averea celor doi, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/sylvester-stallone-parasit-de-sotie-dupa-25-de-2200238.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava