Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă cere sprijinul arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, ca să-l scoată din starea de confuzie în care se află. ”Analizând site-ul oficial al Arhiepiscopiei, m-am decis să vă scriu pentru că sunteți o persoană cu experiență multă. Sunt tânăr, uneori confuz și sunt în același timp absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă. Există oare posibilitatea ca vocația de a fi cleric să fie incertă: să nu apară pentru mine sau să apară mai târziu? De asemenea, după ce ar trebui să mă ghidez dacă aș dori să slujesc Domnului nostru? Cum acționează Dumnezeu astfel încât să știu că El mă dorește cleric?”, a întrebat tânărul.

”Sfătuiți-vă cu duhovnicul dumneavoastră. El, cunoscându-vă, ca cel care v-a urmărit evoluția spirituală pe tot parcursul studiilor teologice, vă poate da cel mai potrivit sfat”, i-a răspuns IPS Calinic.

Tânăr absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă cere sprijinul IPS Calinic ca să-l scoată din starea de confuzie în care se află, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava