Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, născut în Câmpulung Moldovenesc, Daniel Popescu, care în momentul de față este stabilit în Anglia va ajunge în Parlamentul României din partea Uniunii Salvați România. Daniel Popescu a candidat la alegerile parlamentare de anul trecut pentru Camera Deputaților din partea USR diaspora. Tânărul va ajunge deputat după ce deputatul USR pentru diaspora, Manuel Costescu, a anunțat oficial că se va retrage din această funcție. În anunțul prin care își prezenta intenția de a se retrage din Camera Deputaților, Manuel Costescu a precizat și că locul său în Parlamentul României urmează să fie luat de Daniel Popescu, următorul pe listele USR diaspora, despre care a spus că este „un tânăr domn minunat pe care am avut onoarea sa îl urmăresc în activitatea sa profesională și de voluntariat în Marea Britanie, în interesul comunităților române, și nu numai”.

După anunțul lui Manuel Costescu, câmpulungeanul Daniel Popescu a declarat că este privilegiat și onorat că va avea șansa să-i reprezinte pe românii din străinătate în Parlamentul României. „Vă mulțumesc pentru încrederea și susținerea voastră continuă. Abia aștept să duc mai departe munca excelentă începută de colegul meu Manuel Costescu”, a declarat Daniel Popescu, care a mai adăugat că „mă așteaptă o mare responsabilitate și onoare, și anume șansa să îi reprezint pe românii din străinătate în Parlamentul României”.

Daniel Popescu este născut în Câmpulung Moldovenesc, fiind absolvent al Facultății de Științe Juridice din Iași, și al unui program postuniversitar în studii europene, Politică și Integrare Europeană, la Centrul de Studii Europene al Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Daniel Popescu ocupă în momentul de față funcția de manager în cadrul Departamentului de Cercetare al UK NARIC – Centrul Național de Informare și Recunoaștere Academică din Marea Britanie. Anterior a a mai ocupat funcția de expert în educație, în cadrului aceluiași departament. De asemenea, el este fondatorul Rețelei Profeșionistilor Români din Străinătate (RPRS), prima platformă gratuită de informare a românilor din Diaspora.

 

 

Tânărul Daniel Popescu din Câmpulung Moldovenesc va ajunge deputat USR, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava