• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ministrul finanțelor Eugen Teodorovici a declarat, la Frasin, că în cel mai scurt timp românii aflați în străinătate vor putea să trimită bani în țară fără să mai plătească comisioane pentru aceste tranzacții. Eugen Teodorovici a vorbit despre un mecanism de transfer de bani mult mai facil decât cele existente în momentul de față, care va fi implementat de CEC Bank. „Este un mecanism adresat românilor plecați în afara țării și care vor să trimită bani familiilor rămase acasă. Prin intermediul CEC se va lansa, cât mai curând, un pachet de măsuri care să vizeze deschiderea de sucursale, birouri în afara țării, acolo unde sunt comunități importante de români. Dacă vor, aceștia își vor putea deschide conturi într-un mod mult mai facil și să folosească aceste birouri de transfer pentru a trimit bani către țară fără a mai plăti comisioane”, a spus ministrul finanțelor publice. El a spus că în perioada următoare Guvernul va adopta și alte măsuri care sunt așteptate de românii din străinătate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava