Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea echipei de handbal masculin CSU Suceava a ajuns la un acord de principiu cu Tiberiu Popovici, jucător ce este aşteptat să se prezinte la antrenamentele conduse de Răzvan Bernicu. În vârstă de 23 de ani, Popovici evoluează pe postul de inter stânga, iar în sezonul trecut a pus umărul la promovarea echipei CSM Călăraşi în Liga Naţională.
“Îl ştiu pe acest tânăr jucător şi cred că ne va ajuta. A jucat sezonul trecut la Călăraşi şi nu a făcut-o rău deloc”, a spus antrenorul Răzvan Bernicu.
În schimb, Tudor Marta, un alt jucător dorit la Suceava, a cerut un răgaz în plus înainte de a oferi un răspuns la oferta “studenţilor”.
Antrenorul handbaliştilor suceveni a precizat că este posibil să renunţe la ideea efectuării unui cantonament în această vară, în condiţiile în care, la Şipoţel, acolo unde avea de gând să meargă echipa suceveană, nu există o sală de sport pentru antrenamentele tehnico-tactice.
“Preferăm să ne antrenăm în Suceava, unde dispunem de sală şi de stadion. La Şipoţel nu avem sală la dispoziţie, ar trebui să parcurgem zilnic circa 20 de kilometri până la Mălini”, a explicat Răzvan Bernicu.
Răzvan Bernicu a salutat prezenţa suceveanului Mihai Sandu în lotul cu care România va participa la Campionatul Mondial Universitar ce va avea loc în perioada 3-10 august în Portugalia. “Este un lucru bun, o experienţă extraordinară pentru el. O să-i prindă bine acele meciuri internaţionale”, consideră Bernicu. La competiţia din Portugalia, naţionala României este în grupă cu Brazilia, Spania şi Japonia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava