MOPAN Suceava

O nouă ediţie a Târgului Ofertelor Educaţionale are loc, vineri, pe 12 mai, între orele 10.00 și 18.00. Liceele din judeţul Suceava îşi prezintă ofertele şcolare pentru anul şcolar 2017-2018.

Târgul se adresează elevilor de clasele a VII-a şi a VIII-a, precum şi părinţilor acestora, care pot să cunoască specificul fiecărui colegiu, liceu sau grup şcolar pentru o alegere conştientă la terminarea cursurilor gimnaziale.

Fiecare unitate școlară va avea un stand de prezentare, unde se vor afla elevi și profesori care vor oferi informații și pliante vizitatorilor.

Liceele îşi vor prezenta locurile pentru clasa a IX-a, materiile studiate, limbile străine predate, cursurile opţionale, cadrele didactice, calificarea obţinută după absolvire, condiţii de studiu, dotări şi rezultate.

La târg vor fi și momente artistice oferite de instituţiile participante, testări psihologice, precum şi ateliere de dezvoltare personală.

Târgul Ofertelor Educaţionale este organizat de Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică, din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava și Inspectoratul Școlar al Județului Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava