Concert pascal
MOPAN Suceava

Ţinutele pentru un date nu trebuie să fie dificil de ales. Există o mulţime de combinaţii simple şi uşor de pus în practică perfecte pentru o întâlnire romantică. De la rochii mini şi până la jeanşi, piesele clasice îţi vor fi de mare ajutor pentru a arăta impecabil la date.

Iată TOP 5 idei de ţinute pentru întâlniri:

Rochii mini colorate şi pantofi stiletto

Rochiile mini sunt o super alegere pentru un date la concert, la restaurant sau la terasă, în special primăvara sau vară. Optează pentru modele colorate dacă vrei să ieşi din anonimat, în nuanţe de roz, roşu, oranj, albastru sau verde. Le poţi asorta cu pantofi stiletto bej, albi sau oliv. Nu te grăbi să alegi pantofi cu toc foarte înalt dacă nu te simţi confortabil pe tocuri. Există şi pantofi stiletto confortabili, cu toc de 6-7 cm, în care să te simţi bine pentru ore în şir.

Adăugă ţinutei şi o geantă colorată, tip poştaş sau plic. Poţi alege o geantă Guess, un brand de renume în lumea fashion. O geantă Guess cu imprimeu sau în nuanţe vii este o alegere minunată pentru o astfel de ţinută.

Nu uita nici de accesorii. Optează pentru lanţuri fine din aur sau argint, brăţări tennis sau cercei rotunzi.

Ţinutele cu rochii mini colorate se pot adapta şi pentru sezonul rece. Poţi asorta o rochie mini cu o geacă călduroasă sau o haină din blană ecologică. De asemenea, o pereche de ciorapi negri lucioşi te va ajuta să arăţi bine, dar să te şi simţi bine. În picioare poţi purta cizme sau botine, în funcţie de vremea de afară

Rochii maxi şi sandale cu toc

Rochiile maxi sunt perfecte pentru întâlnirile ce au loc ziua. Fie că mergeţi să luaţi prânzul sau să vizitezi un muzeu, o rochie maxi elegantă, dintr-un material fin, este alegerea ideală. Optează pentru o rochie maxi cu mâneca largă, dacă îţi doreşti un look chic şi romantic. Dacă afară este foarte cald, o rochie maxi cu bretele sau cu mâneca scurtă este o super alegere. Asortează rochiile maxi cu sandale cu toc cui sau cu sandale cu platformă, în funcţie de locaţie, dar şi de cât de mult va trebui să mergi pe jos.

O geantă Guess din piele poate completa ţinuta. Dacă ai nevoie de o geantă încăpătoare, poţi opta pentru o geantă Guess model shopper, în nuanţe de negru, alb sau crem.

Blugi şi geacă de piele

Pentru o ţinută relaxată, dar totuşi potrivită pentru un date, poţi combina o pereche de blugi din denim albastru cu o geacă de piele scurtă. Alege blugi skinny, drepţi sau evazaţi, pe care să îi asortezi cu un tricou uşor oversize cu decolteu în V. Completează ţinută cu o geacă de piele cu inserţii metalice şi cu o pereche de ciocate cool.

Geanta poate fi de dimensiuni mici, în nuanţe de negru, maro sau crem. În ceea ce priveşte accesoriile, alege un ceas cu curea metalică sau inele din aur ori argint.

Fuste plisate şi kitten heels

Pentru o ţinută romantică şi elegantă, asortează o fustă plisata în culori precum olive, bleu, lila, crem sau roşu cu tocuri kitten. Tocurile kitten sunt minunate pentru ţinute elegante, dar confortabile. Poţi alege o pereche cu inserţii preţioase, precum cristalele sau penele. Completează ţinută cu o bluză eleganta din mătase sau satin.

Fuste de piele şi balerini

Dacă îţi plac ţinutele feminine şi rafinate, atunci poţi asorta o fustă de piele cu o cămaşă simplă şi balerini eleganţi. Optează pentru balerini cu vârf ascuţit, care să adauge o notă de rafinament întregii ţinute. În funcţie de vremea de afară, adăugă ţinutei şi un blazer.

Pentru o astfel de ţinută, geanta trebuie să fie de mici dimensiuni, în special dacă întâlnirea are loc seara.

Foloseşte ideile de mai sus ca sursa de inspiraţie pentru a alcătui ţinute feminine şi confortabile atunci când mergi la date, indiferent de anotimp sau locaţie.

TOP 5 ţinute pentru întâlniri romantice: mix and match rapid şi uşor, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava