Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri la ora 11.30, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, fiind în executarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul comunal 35 din comuna Grămeşti au  depistat o autoutilitară care transporta material lemnos. Conducătorul autoutilitarei a fost identificat în persoana unui bărbat din comuna Havârna, județul Botoșani, care a prezentat pentru control documentele personale și asigurarea obligatorie RCA, menționând faptul că a uitat la domiciliu certificatul de înmatriculare al autoutilitarei. Conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.650 lei pentru faptul că nu a avut asupra sa certificatul de înmatriculare al mașinii și celelalte documente.

Pentru materialul lemnos transportat, conducătorul autoutilitarei a declarat faptul că nu deține documente de proveniență și nici aviz de însoțire pentru acesta. A fost interogată aplicația SUMAL Control, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că pentru autoutilitară nu a fost emis aviz de însoțire. În aceste condiții, transportul a fost condus la sediul O.S. Adâncata,  unde materialul lemnos a fost inventariat, constatându-se că în vehicul se afla cantitatea de 1,274 mc material lemnos rășinoase din specia molid, în valoare de 155 lei.

Având în vedere cele constatare, s-a luat măsura sancționării contravenționale a șoferului conform art. 19 alin. 2, lit. A), pct. 1 din Legea 171/2010 și s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a cantității de 1,274 material lemnos molid, în valoare de 155 lei, în acest sens întocmindu-se procesul-verbal de constatare a contravenției cu amenda 2.000 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava