Concert pascal
MOPAN Suceava

Turul ciclist al României va pleca în septembrie  anul viitor pentru prima dată în istoria acestui mare eveniment sportiv din municipiul Suceava. Anunțul a fost făcut în plenul ședinței deliberativului județean de vineri, 18 noiembrie, de consilierul județean Mihai Cioată cel care a mijlocit acest lucru la Federația Română de Ciclism în boardul căreia se află un dornean.

”Am bătut palma cu primarul Ion Lungu și în septembrie 2023 turul ciclist al României va pleca din Suceava pentru prima dată în istoria acestui mare eveniment sportiv. Trei zile 4, 5 și 6 septembrie iar o zi data de 5 septembrie va fi dedicată copiilor. Vor fi peste 300 de copii care vor participa. Evenimentul va avea un impact mediatic foarte bun pentru  municipiul  Suceava pentru că va fi transmis în  50 de  țări prin canalul TV Eurosport.  Vor participa aproape 500 de cicliști din foarte multe țări. Turul va începe la Suceava va trece prin Fălticeni, apoi Piatra Neamț, Durău, Focșani și București”, a spus Cioată. Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a  apreciat inițiativa și a plusat: ”Poate treceți acolo obligatoriu pe bicicletă și primarul Sucevei și președintele Consiliului Județean”.

Turul ciclist al României va pleca în premieră anul viitor din municipiul Suceava. Flutur către organizator: ”Poate treceți acolo obligatoriu pe bicicletă primarul și președintele Consiliului Județean”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava