Concert pascal
MOPAN Suceava

O persoană a murit în urma coliziunii dintre trenul Suceava – Putna și o autoutilitară. Potrivit Poliției Suceava în această dimineață, la ora 5:30, o femeie de 29 ani, din municipiul Suceava conducea autoturismul pe DJ 178B, dinspre comuna Satu Mare, având direcția de deplasare către drumul național 17A.

Ajunsă la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, semnalizată cu indicatoare, de la intersecția cu DN 17A, conducătoarea auto nu a respectat semnificația indicatorului STOP și nu s-a asigurat corespunzător, a pătruns pe calea ferată, intrând în coliziune cu trenul personal Suceava-Putna. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a alți doi pasageri de 33 și 34 de ani, precum și decesul unui alt pasager din autoturism de 51 de ani. Conducătoarea auto și mecaniculo de lociomotivă au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

 

Un bărbat a murit în urma coliziunii dintre trenul Suceava – Putna și o autoutilitară. Accidentul a fost provocat de o șoferiță de 29 de ani, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava