Concert pascal
MOPAN Suceava

Un copil ucrainean cazat în tabăra mobilă de la Rădăuți a fost sărbătorit joi la împlinirea vârstei de 4 ani. Momentul a fost organizat de pompierii împreună cu voluntariide la Salvați Copiii. ”Din cei aproape o sută de cetățeni ucraineni, care sunt cazați în tabăra mobilă de refugiați instalată în zona stadionului din municipiul Rădăuți, 44 sunt copilași. Copii fugiți din calea războiului, majoritatea doar cu unul dintre părinți, cu mama, iar câțiva doar cu bunica… Mulți dintre ei au ceva „vechime” în tabăra mobilă. Îi știu pe pompieri, cunosc toate ungherele și locurile de joacă, s-au familiarizat cu zona… Nu știm dacă se simt ca acasă, deși facem tot ce ne stă în putință să le oferim condițiile necesare. Dar știm că cei mici fac față mai bine acestei situații. Iar atunci când reușim să îi facem să zâmbească, la rândul lor, transmit un crâmpei de liniște sufletească și părinților…Ieri a fost ziua lui Valentin.

Un alt moment propice pentru o surpriză făcută celor mici, iar pompierii militari, împreună cu voluntarii de la „Salvați Copiii”, au pregătit momentul. Toți copiii din tabără au fost invitați să sărbătorească, alături de Valentin, împlinirea celor 4 anișori de viață. Au cântat „La mulți ani!”, au servit câte o felie de tort, s-au jucat și… au zâmbit”, au scris cei de la ISU Suceava pe pagina de facebook.

Un copil ucrainean a fost sărbătorit în tabăra mobilă de la Rădăuți la împlinirea vârstei de 4 ani (FOTO), 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava