Concert pascal
MOPAN Suceava

Dorna Medical organizează vineri, 21 septembrie, un simpozion pe teme medicale de actualitate, creditat de Colegiul Medicilor din România. Locul de desfășurare a manifestării științifice va fi Sala de Conferințe a Policlinicii Dorna Medical din Vatra Dornei.
Tema, „Investigațiile paraclinice și screening-ul pacientului cu afecțiuni gastroenterologice, urologice și ortopedice în ajutorul medicului de familie și clinician”,  este una de maximă stringență atât pentru medici, cât și pentru pacienți.

Pe lângă amploarea științifică, manifestarea  constituie un prilej de întâlnire între medicii specialiști și colaboratori ai Policlinicii Dorna Medical din Vatra Dornei și medicii de familie din județul Suceava, în ideea de a evidenția faptul că pentru binele pacientului trebuie să existe o colaborare strânsă între toate aceste paliere ale sistemului de Sănătate.
Printre temele de laborator de interes științific se numără și  „Noi abordări pluridisciplinare în investigarea candidozelor superficial. Dermatofitii – un diagnostic complex” , precum și „Vitaminele B și D – importanța lor pentru organism și analizele relevante”. Medicii participanți la simpozion vor analiza și supune dezbaterii relevanța investigațiilor paraclinice și screening-ul pacientului cu afecțiuni gastroenterologice, urologice și ortopedice.
Nu o dată, sala de conferințe din cadrul Policlinicii din Vatra Dornei a găzduit simpozioane, școli de primăvară de imagistică,  și conferințe la care au luat parte somități din lumea academică a Medicinei Românești: Prof. dr. Radu Badea, Prof. dr. Ioan Coman, Prof.dr. Sorin Dudea,  doctor Nicolae Crișan, șeful Secției de Urologie din cadrul Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava