MOPAN Suceava

Zilele următoare vin cu nenumărate propuneri distractive pentru cei mici și cei mari, la Iulius Mall Suceava. Delicii autentic românești la Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina”, antichități la Târgul Colecționarilor, mașini moderne la Caravana AutoRevolution, activități pentru prichindei și casting de modele sunt pe agenda sfârșitului de săptămână.

De joi până duminică, în perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2016, pe esplanada Iulius Mall Suceava va poposi Caravana AutoRevolution. Grupul de firme Tester, care deține cel mai mare portofoliu de mărci auto din zona Moldovei, va prezenta publicului sucevean o selecție spectaculoasă cu modelele-vedetă ale momentului. La cea de-a treia ediție a Caravanei AutoRevolution vor fi prezente mărcile: Jaguar, Land Rover, Honda, Mazda, Hyundai și Opel. Pe lângă posibilitatea de a admira și de a testa autoturismele prezentate, clienții interesați vor putea beneficia de oferte speciale de achiziție și de finanțare, precum și de consultanță de specialitate în alegerea și echiparea modelului ales. Selecția propusă de Caravana AutoRevolution oferă pasionaților prilejul de a găsi mașina visurilor lor, care să răspundă tuturor preferințelor, de la tehnologii de ultimă generație, până la criterii ce țin de performanță, siguranță, stil și confort.

De vineri până duminică, parcarea Iulius Mall Suceava găzduiește Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina”, organizat de Asociaţia Produs în Bucovina, cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava. Evenimentul le oferă locuitorilor din regiune prilejul de a savura preparate după reţete autentic româneşti și produse de sezon, în compania cântecelor şi dansurilor folclorice. Ediția din acest an se desfășoară sub sloganul „Gustă din Bucovina!” și va beneficia de prezența invitaților speciali, actorii Alexandru Arșinel și Vasile Muraru.

În aceeași perioadă, iubitorii de obiecte simbol ale trecutului sunt invitaţi la o nouă ediţie a Târgului Colecționarilor. Expozanții se vor întâlni la parterul Iulius Mall Suceava, unde vor pezenta cele mai frumoase piese care reprezintă culturi și perioade diferite. Decoraţiuni, piese de mobilier, tablouri, argintărie, filatelie, numismatică, bijuterii, ceasuri vintage şi alte articole înnobilate de trecerea timpului îi vor încânta pe cei care doresc să admire şi să cumpere obiecte speciale.

Ziua de sâmbătă este dedicată activităţilor pentru prichindei. De la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici sunt aşteptaţi la atelierul de creaţie. Propunerea Iulius Mall Suceava din această săptămână, în colaborare cu specialiştii Creativ & Deco, este de a realiza tablouri de toamnă. Copiii îşi vor pune în aplicare îndemânarea şi imaginaţia, iar la final, vor putea lua tablourile acasă. De la ora 16.00, se dă startul bunei dispoziţii în compania clovnului Bobo. Ștrengarii vor participa la jocuri şi activităţi educative, concursuri cu premii pe gustul lor şi farse haioase.

Tot sâmbătă, de la ora 14.00, la etajul Iulius Mall Suceava va fi organizat un casting de modele, organizat de Kasta Morrely. Tinerii care visează la o carieră în modelling sunt aşteptaţi să interacționeze cu reprezentanții agenției, pentru a descoperi șansele de a urca pe fascinantele podiumuri de modă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava