MOPAN Suceava

Paznicul unei societăţi din Suceava a fost bătut de un sucevean care blocase cu maşina intrarea în curtea firmei. În seara zilei de sâmbătă, poliţiştii suceveni au fost sesizaţi despre faptul că B. Gheorghe, de 69 ani, din Suceava a fost agresat de un bărbat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că B. Gheorghe este paznic la o societate comercială, iar în ziua de vineri urma să intre în serviciu începând cu ora 18.00, până a doua zi la ora 08.00, ocazie cu care a observat că în fața porții de acces a parcat un autoturism care bloca intrarea în incinta societății.

Paznicul i-a solicitat şoferului, identificat ulterior ca fiind Z. Florin, de 49 ani, din Suceava, să mute autoturismul din acel loc. Florin Z. a refuzat motiv pentru care cei doi au început să se certe, după care Z.Florin l-a lovit pe paznicul societăţii.

Agresorul a fost sancționat contravențional pentru provocare de scandal într-un loc public, iar B. Gheorghe a fost îndrumat să se prezinte pentru consult la Spitalul Judeţean Suceava.

În cauză a fost întocmit dosar penal faţă de Z. Florin, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând să se dispună procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava