Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 9 iulie orele 01:00, echipajul de serviciu din cadrul Poliției Dolhasca a fost sesizat telefonic prin apel de urgenţă SNUAU 112 de către un bărbat din oraşul Dolhasca cu privire la faptul că, lângă locuinţa sa, a avut loc un accident rutier, menționând faptul că șoferul a părăsit locul faptei. cel mai probabil fiind sub influența băturilor alcoolice. În acest context, în vederea soluționării solicitării s-a procedat la deplasarea în regim de urgență a unui echipaj de poliție, la fața locului fiind identificat un autoturism avariat, având doar în partea din spate o plăcuță de înmatriculare.  Întrucât conducătorul auto nu a fost identificat la fața locului, martorul a indicat semnalemntele acestuia iar echipajul de poliție a inițiat căutări în vederea identificării șoferului.  Totodată, s-a procedat la verificarea autoturismului în bazele de date constatându-se faptul că acesta este proprietatea unei femei din satul Probota, oraș Dolhasca. Întrucât din investigațiile efectuate se stabilise cu certitudine faptul că șoferul este o persoană de sex masculin de aprox. 20 ani, s-a procedat la deplasarea la locuința proprietarei autoturismului, aici fiind identificat un tânăr care prezenta pete de culoare brun roșcat asemănătoare sângelui, de asemenea acesta prezenta halenă alcoolică vorbind incoerent. Tânărul a recunoscut faptul că, el este conducătorul auto al autoturismului, inclusiv că se afla singur în interior la volanul acestuia în momentul impactului.

Șoferul a fost identificat în urma legitimării în persoana unui tânăr de 19 ani, cu domiciliul stabil în oraș Dolhasca și a refuzat să fie transportat la spital specificând că nu are nevoie de îngrijiri medicale. Persoana în cauză, care era în stare evidentă de ebrietate, agitată fizic şi cu halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condusă la Spitalul Mun. Fălticeni unde i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prev. și pedepsită de art. 336 al.1 din CP, ce va fi soluționat procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Un șofer de 19 ani mort de beat a făcut un accident rutier la Dolhasca și de frică s-a ascuns la locuința iubitei. Acolo l-au găsit polițiștii care i-au făcut dosar penal, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava