Concert pascal
MOPAN Suceava

În dimineaţa zilei de sâmbătă, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată de un tânăr de 18 ani, din municipiul Bacău despre faptul că, în jurul orei 08.00, în timp ce se afla în parcul central din municipiul Suceava un bărbat l-a lovit, după care i-a sustras din buzunarul de la pantaloni o suma de bani, cartea de identitate şi un pachet de ţigări.

În urma sesizării poliţiştii au făcut mai multe verificări în zonă, iar la un moment dat a fost observată pe strada 1 Mai o persoană care corespundea cu semnalmentele date de reclamant. La vederea patrulei de poliție bărbatul a intrat într-un bar. Poliţiştii au reuşit să-l primdă, iar în prezenţa unui martor s-a stabilit că cel în cauză se numeşte C. Andrei de 23 ani, din municipiul Suceava iar în urma controlului corporal a fost găsită asupra acestuia cartea de identitate ce aparţine victimei şi alte bunuri personale.

Valoarea prejudiciului a fost estimată de către persoana vătămată la suma de 300 lei, reprezentând suma de bani şi pachetul de ţigări.

În urma probării activității infracționale a lui C. Andrei s-a dispus continuarea urmăririi penale față de acesta sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Măsura dispusă a fost confirmată prin ordonanță de către procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

În declaraţia dată, C. Andrei a recunoscut fapta, negând însă sustragerea banilor și a menționat că suferă de schizofrenie paranoică, aspecte confirmate de documentele depuse la dosar și de rudele care au fost contactate cu această ocazie, care au menționat că numitul C. Andrei este sub tratament de specialitate.

Având în vedere aceste aspecte, C. Andrei a fost internat în cadrul Secției de Psihiatrie a Spitalului de Urgență Suceava, urmând ca în perioada următoare să fie supus unei expertize medico legale în vederea stabilirii discernământului.

În cauză cercetările sunt continuate față de suspectul C. Andrei, de poliţiştii Biroul Investigaţii Criminale Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Un sucevean care suferă de schizofrenie paranoică a bătut şi jefuit un tânăr în parcul central din Suceava, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava