Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Un autoturism a cazut aseară intr-un canal (betonat) cu apa, de-a lungul raului Suceava, pe raza comunei Bilca, informează ISU Suceava. Soferul, singurul ocupant al masinii, a reusit sa iasa din interior si sa inoate. Colegii de la politie, ajunsi primii la fata locului, l-au ajutat sa ajunga pe malul betonat. Pompierii militari ai Garzii de Interventie Vicovu de Sus s-au deplasat la locul acccidentului cu o autoapeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD.
Pompierii paramedici SMURD au preluat victima, un tanar de 27 de ani, constient si cooperant. Dupa acordarea primului ajutor medical, barbatul a fost transportat la spital, pentru investigatii suplimentare.
Salvatorii au verificat masina pentru a fi siguri ca nu mai exista nimeni in interior. Impreuna cu autoritatile locale, se cauta o solutie pentru extragerea autoturismului din canal.

Un tânăr de 27 de ani a făcut baie cu tot cu mașina. El a plonjat cu autoturismul într-un canal cu apă la Bilca. A fost extras la timp (foto), 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava