Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr din comuna Marginea, fără permis, urmărit de polițiști în timp ce circula cu 200 km/m și care a mai fost condamnat cu suspendare a ajuns în arestul Poliției Suceava. Poliția Suceava a transmis printr-un comunicat de presă că în cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Suceava au finalizat documentarea activității infracționale a unui tânăr care, în mod repetat a pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, a ignorat semnalele polițiștilor rutieri și a sfidat legea.

Astfel, în zilele de 20 și 24 septembrie 2019, șoferul unui autoturism care se deplasa pe DN 2, șoseaua de centură a Sucevei, DN 17 şi în municipiul Suceava nu a oprit la semnalele regulamentare de oprire ale echipajelor de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Suceava, fiind urmărit în acest sens şi înregistrat circulând cu viteza de aproximativ 200 km/h.

În urma investigaţiilor făcute de polițiști şi a vizualizării camerelor de supraveghere de pe traseele urmate de șofer a fost identificat autoturismul ca fiind unul înmatriculat în Marea Britanie. „Tot în baza investigaţiilor efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Suceava a fost identificată o persoană de sex masculin de 21 ani din com. Dorneşti, care utilizează în prezent autoturismul şi care a relatat faptul că a achiziţionat vehiculul după data de 24.09.2019, respectiv la 25.09.2019 de la un tânăr de 20 ani din comuna Marginea. S-a procedat în continuare la efectuarea de verificări şi a rezultat faptul că tânărul de 20 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se arată în comunicatul Poliției Suceava.

Ulterior, sâmbătă, 5 octombrie 2019, la ora 16:00, a fost emis un mandat de aducere pe numele tânărului de 20 ani. Având în vedere că se știa că acesta se deplasa pe DN2H, într-un autoturism, în calitate de pasager, la ieşirea din Rădăuţi spre Suceava, polițiștii Biroului Rutier Suceava au instituit un filtru rutier și au procedat la oprirea autoturismului cu care se deplasa bărbatul. Acestuia i-a fost prezentat mandatul de aducere și motivele emiterii acestuia, fiind preluat și condus la sediul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier. „S-a stabilit că în luna iunie 2019, tânărul de 20 ani a fost condamnat de către Judecătoria Cluj cu suspendarea executării pedepsei, la o pedeapsă de 2 ani şi 4 luni de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de „tâlhărie” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. În baza probatoriului administrat față de tânărul de 20 ani s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore, de la 05.10.2019, orele 21:45 până la data de 06.10.2019, orele 21:45 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se spune în comunicatul Poliției. Având în vedere toate aceste aspecte, tânărul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Un tânăr şofer fără permis, urmărit de polițiști în timp ce circula cu 200 km/m, a ajuns în arestul Poliției Suceava, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava