Concert pascal
MOPAN Suceava

Autoritatea Vamală Română a fost într-o altfel de misiune. O misiune de suflet de data aceasta. Peste 50 de copii și seniorii ai satului Fântâni, comuna Nicorești, județul Galați au fost cei pentru care inspectorii vamali au adus zâmbete pe fețe și bucurie în suflete.

Vama Română este alături de cetățeni și se implică în activități caritabile la nivelul comunităților locale, participând prin angajații săi la activități menite să îi sprijine pe cei mai vulnerabili dintre membrii comunității – copiii si bătrânii proveniți din medii dezavantajate.

Anul acesta, vameșii l-au ajutat pe Moș Craciun să aducă cât mai multe cadouri constând în alimente, dulciuri, jucării, rechizite și articole de îmbrăcăminte într-o comunitate retrasă din județul Galați.

Misiunea noastră a fost îndeplinită cu suflet fiind primită cu zâmbete emoționante și îmbrățișări calde de către copiii și vârstnicii din satul Fântâni. Vom continua să fim alături de cetățeni nu numai prin activitatea noastra specifică de facilitare a comerțului licit și de protejare a cetățenilor și frontierelor noastre, ci inclusiv prin implicarea noastră în campaniile cu caracter umanitar și prin dezvoltarea de parteneriate educaționale cu ceilalti actori sociali responsabili pentru a construi împreună un mediu mai sigur și mai sănătos pentru societatea noastră.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava