Concert pascal
MOPAN Suceava
Lansat în data de 3 septembrie, „A fost o nebunie”, single-ul Alinei Eremia cucereşte topurile muzicale şi inimile fanilor, iar pe canalul YouTube a înregistrat deja şase milioane de vizualizări! Piesa are un sound fresh şi versuri scrise integral, în premieră, chiar de Alina şi în care artista descrie paşii unei poveşti de dragoste zbuciumate, între doi oameni care se uită treptat.
Alina Eremia este foarte mândră de faptul că a scris de la cap la coadă versurile noii ei piese, mai ales că s-a inspirat din realitatea multor relaţii care se clatină şi care sunt ameninţate de o ruptură iminentă. Astazi avem ocazia sa vedem cum a fost in spatele camerelor de filmat si povestile din culisele videoclipului ‘A fost o nebunie’.
image
Despre videoclipul piesei „A fost o nebunie”, Alina recunoaşte că a vrut foarte mult să fie unul de stare şi nu unul de imagine, iar pentru acest lucru a avut încredere totală în Bogdan Daragiu, regizorul noului ei clip şi care s-a dovedit că a înţeles perfect ce şi-a dorit artista de la el. În ceea ce priveşte ţinutele abordate în videoclip, artista spune că au fost special gândite ca un element surpriză care a completat ideal mesajul noului single.
În clasamentul realizat de Deezer Romania, „A fost o nebunie” s-a dovedit a fi mai ascultată decât piesele celebre ale unor artişti internaţionali, care au încins boxele party-urilor verii de pe tot globul! Astfel, Alina a fost urmată în top de Major Lazer şi DJ Snake, cu piesa „Lean On”, în timp ce artistul canadian Justin Bieber cu piesa „What Do You Mean?” i-a urmat abia pe locul nouă. Noul single este deja in playlisturile radio-urilor si in clasamentele de specialitate.
image
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava