MOPAN Suceava

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a oferit duminică, 1 octombrie, la hramul bisericii Acoperământului Maicii Domnului a Așezământului de copii „Sfântul Ierarh Leontie de la Rădăuți, binefăcătorilor și susținătorilor lucrării Bisericii distincții de vrednicie, semn al prețuirii și recunoștinței pentru meritele deosebite în promovarea și susținerea valorilor creștin-ortodoxe românești. Între cei care au primit Ordinul „Crucea Bucovinei”, oferit „pentru remarcabila activitate dedicată Bisericii și Comunității”, s-au numărat domnul Niculai Barbă și domnul Bogdan Loghin.

Ordinul „Sfântul Ierarh Leontie de la Rădăuți” a fost oferit celor care au urmat „exemplul Sfântului Ierarh Leontie de la Rădăuți, pildă de blândețe și smerenie, rugător desăvârșit și lucrător fără odihnă al dragostei de aproapele, care s-a distins prin numeroase fapte de milostenie trupească și sufletească și prin mângâierea celor necăjiți și întristați”, iar Ordinul „Sfântul Mucenic Ioan cel Nou” a fost înmânat celor care au urmat pilda „tânărului înțelepțit de Dumnezeu, care și-a îndeplinit cu devotament slujirea sa și și-a fundamentat credința ortodoxă pe înțelegerea Evangheliei, mărturisind-o curajos semenilor săi prin faptă și cuvânt”. Mai multe familii și cadre didactice, binefăcători ai așezământului, au primit astfel un mic semn de apreciere pentru sprijinul constant acordat de-a lungul timpului.

Vicepreședintele CJ Niculai Barbă și primarul Rădăuțiului Bogdan Loghin învredniciți de IPS Calinic cu Ordinul ”Crucea Bucovinei”, 5.3 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.3/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava