MOPAN Suceava

CSU Suceava a facut primul transfer la finalul turului Ligii Naţionale de handball masculine. Echipa suceveană il va achiziţiona în aceasta pauză competiţională pe basarabeanul Vitalie Neniţă, un inter dreapta în vârstă de 26 de ani, care în turul sezonului trecut a evoluat la nivelul Ligii Naţionale pentru CSM Ploieşti. Legitimat în această toamnă la Olympus Chişinău, Neniţă va îmbrăca pentru prima oară tricoul celor de la CSU cu ocazia turneului de pregătire pe care “studenţii’ îl vor disputa la finalul acestei săptămâni în Republica Moldova.
“Noi i-am facut o propunere financiară, jucătorul a fost de acord cu ea, ne-am înţeles verbal, mai rămâne să-l vedem şi la joc la turneul de la Chişinău”, a precizat antrenorul Răzvan Bernicu.
Antrenorul echipei sucevene a menţionat faptul că mai are nevoie de multe întăriri, cel puţin patru handbalişti cu experienţă.
„Ar fi postul de extremă dreapta, pentru că acolo avem nevoie de un jucător cu experienţă. Un inter dreapta stângaci, pentru că improvizam cu dreptaci şi le este greu lui Burlacu şi Tîrzioru. Un centru, pentru că Sandu joacă meci de meci şi, chiar dacă dă un randament bun, câteodată simte nevoia să se odihnească, mai ales la meciurile din trei în trei zile. O extrema stânga, pentru că Alin Roşu este accidentat şi încă nu ştim pe ce perioadă va fi indisponibil”, a declarat Răzvan Bernicu.
Cele mai mari şanse să se întoarcă la CSU le au extremele Adi Mitrea şi Răzvan Gavriloaia, aflaţi în acest moment sub contract cu divizionara secundă CSM Călăraşi. “Ei acum sunt jucători sub contract, în primul rând trebuie să se înţeleagă cu actualul lor club, să ajungă de comun acord la o reziliere a contractului, pentru că la ora actuală noi nu ne permitem să dăm bani pe transferuri. Rămâne să concretizăm discuţiile purtate în ultimele două luni. Sper ca suporterii să nu îşi facă speranţe deşarte. Şi eu mi i-aş dori pe toţi acasă, începând cu Chiruţ şi Şoldănescu pentru că am promovat cu ei. Ei înţeleg cel mai bine ce trebuie făcut aici, însă au contracte destul de bune şi le-ar fi greu să plece de unde sunt acum. La ora actuală noi avem salarii de nivelul Diviziei A”, a spus Bernicu.
CSM Călăraşi joacă în această seară un meci capital pentru promovarea în Liga Naţionala pe terenul celor de la HC Vaslui, iar o eventuala victorie a trupei antrenate de Leonard Bibirig ar facilita indirect revenirea lui Mitrea şi Gavriloaia la Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava