Concert pascal
MOPAN Suceava

Nici o săptămână nu ne mai desparte de debutul la Pro Tv al poate celui mai așteptat show al momentului, „Survivor All Stars”. Concurenții, aleși pe sprânceană din edițiile precedente, sunt deja în Republica Dominicană de ceva timp, însă în țară s-au ridicat voci dintre foștii concurenți și chiar câștigători ai concursului, care acuză că au fost săriți nemeritat din schemă la actuala ediție, notează click.ro.

Vladimir Drăghia (37 de ani) a câștigat competiția „Exatlon“, pe 23 mai 2019, după ce a obținut mai multe voturi din partea publicului, în finala care a fost transmisă în direct de postul turcilor de la Kanal D.

Zilele acestea, fostul înotător și-a exprimat regretul și supărarea că nu a fost invitat să participe de către cei de la Pro Tv la „Survivor All Stars”.

„Genul de om care nu ar fi mers la <<Survivor România All Stars>>, dar s-a supărat că nu a fost invitat”, a fost mesajul transmis de către fostul câștigător al Exatlon, care a postat în mediul on-line o serie de poze cu fizicul său impecabil.

Fanii l-au susținut imediat și au fost de părere că Drăghia le-ar fi dat clasă tuturor concurenților aflați acum în Republica Dominicană.

„Dacă te duceai câștigai din nou”

„Din păcate, nu se mai încadrează pe latura sportivă acest show, ci mai mult pe scandal și victimizare. Nu ai fi fost un client bun”, au fost doar câteva din mesajele de susținere ale fanilor, la postarea acestuia, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/primetime/vladimir-draghia-si-kamara-revoltati-ca-nu-au-2330831.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava