Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala ”Dumitru Bernicu” a găzduit sâmbătă 10 decembrie partida din cadrul etapei a X-a a Diviziei A1 de volei masculin dintre CSM Suceava și CSM Constanța. Cu cinci jucători străini în lot, plus cel mai valoros jucător care a evoluat sezonul trecut la Suceava, Asmarandei, oaspeții s-au impus cu 3-0.

Oricum, se poate lesne observa, din modul de prezentare la meci, evoluția pozitivă a tinerilor jucători pregătiți de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc. Cu ”veteranul” Andrei Sasu titular pe postul de ridicător, formația gazdă a dat o replică consistentă valoroasei grupări de pe litoral. Din păcate, în fiecare dintre cele trei seturi disputate, sucevenii au greșit execuții elementare, servicii și preluări, exact atunci când erau pe val. Oricum, se poate vedea că CSM Suceava, nu mai este echipa din meciul de Cupă cu U Cluj, ci una care s-a metamorfozat în bine și care merită să fie încurajată de iubitorii de sport din Suceava.

CSM Suceava: Sasu (2), Curic, D.Pop (9), I.Verciuc, A.Roman (2), S.Hortopeanu (4), M.Gontariu (13), C.Ciubotariu (6), S.Ciubotariu (2).

În ultima etapă din tur, CSM Suceava va evolua pe terenul grupării Steaua București. Returul va debuta pe 14 ianuarie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava