Concert pascal
MOPAN Suceava

Naționala sub 18 ani a României a reușit calificarea la Campionatul European după ce a învins în finala turneului zonal de la Strumica (Macedonia de Nord) reprezentativa Greciei, cu 3-0!

Micii ”tricolori” au făcut un meci perfect și, deși grecii s-au ținut scai, România și-a trecut în cont primele două seturi: 25-23, 25-21. Setul 3 părea că se duce spre eleni, care au condus 23-20. Numai că băieții noștri nu au fost de acord și au terminat disputa în minimum de seturi, la 26-24!

Punctele României au fost reușite de Liviu Cătălin 13, Patrick Verdeș 13, Ioan Verciuc 11, Sergiu Filip 9, Vlad Alecu 8, Ioan Sovan 3, Mihai Petculescu 2, David Stan Palffy 1, Dorin Grigore 1. Au mai jucat Tudor Costin și Dragoș Crișan. Din lotul României au mai făcut parte: Alexandru Oprea, David Ispas, Andrei Patca.

Suceveanul Ioan Verciuc, descoperit și pregătit la LPS de Bogdan Macsim și Tudor Orășanu, și-a adus și el din plin contribuția la calificare. El s-a numărat printre cei mai buni jucători ai turneului zonal din Macedonia de Nord.

O performață excelentă pentru generația pregătită de Răzvan Parpală și Bogdan Nicolae. O echipă care a învins Turcia și Grecia pentru a-și îndeplini obiectivul, acela de a merge la turneul final. Între 10 și 21 iulie, în Bulgaria, naționala noastră va lua startul la Euro 2024!

Turneul final al Campionatului European va avea loc în Bulgaria, în perioada 10-21 iulie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava