• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Hugh Jackman, care este căsătorit cu Deborra-Lee Furness, 60, de aproximativ 20 de ani, a vorbit într-un interviu recent despre cum vede el calea către o căsnicie de succes.

Starul din ‘X-Men’ a fost întrebat dacă are un slogan după care se ghidează. El a răspuns, potrivit contactmusic.com: „Cel mai important dintre toate îl am în minte în fiecare zi. Soție fericită, viață fericită. Acesta este sloganul. În curând vom sărbători 20 de ani căsătorie.”

Cei doi s-au cunoscut în 1995, pe platourile de filmare ale show-ului ‘Correlli’. Un an mai târziu s-au căsătorit. După ce Deborra a suferit o serie de avorturi, cei doi au adoptat doi copii, pe Oscar, în vârstă de 15 ani acum, și pe Ava, care are 10 ani.
Hugh, în vârstă de 47 de ani, a declarat în repetate rânduri că își iubește foarte mult soția și că se simte norocos că a întâlnit-o. La începutul acestui an, actorul spunea în emisiunea lui Ellen DeGeneres: „Devine tot mai frumoasă relația noastră, pot spune asta cu sinceritate. Ea este cel mai minunat lucru care mi s-a întâmplat vreodată.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava