Concert pascal
MOPAN Suceava

Directoarea Agenției Naționale a Zonei Montane, suceveanca Veronica Baciu, îndeamnă populația din zonele montane să depună proiecte în vederea accesării de finanțări prin trei programe de sprijin. Este vorba despre înfiinţarea de stîne montane, înfiinţarea de centre de colectare şi/sau prelucrare a laptelui în zona montană și înfiinţarea de centre de colectare sau de colectare şi prelucrare a fructelor de pădure, precum și a ciupercilor şi/sau a plantelor medicinale şi aromatice din flora spontană şi/sau de cultură în zona montană. Pentru înființarea de stîne sînt disponibile 34,6 milioane de lei, pentru componenta lapte sînt 92 de milioane de lei, iar pentru fructe de pădure, ciuperci și plante medicinale sînt 93 de milioane de lei. Proiectele pot fi depuse accesînd site-ul azm.sov.ro, iar ghidurile solicitanţilor se găsesc la adresa azm.gov.ro/ghidurile-solicitantilor. Sesiunea de depunere se va închide în data de 22 noiembrie.

Doamna Baciu a declarat, prin telefon, la Radio Top: „Sînt suficiente fonduri și se va merge pe principiul <primul venit, primul servit>. Încurajăm lumea să depună proiecte. Este foarte simplu să depui proiectul, iar documentația nu e stufoasă. Singura condiție pentru ca un proiect să fie aprobat e aceea de a se respecta Ghidul solicitantului. Dacă un proiect a fost scris conform Ghidului sînt toate șansele să fie aprobat”.

Zeci de milioane de lei pentru înfiinţarea de stîne montane, centre de colectare şi/sau prelucrare a laptelui în zona montană și centre de colectare şi prelucrare a fructelor de pădure, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava