Concert pascal
MOPAN Suceava

Un convoi umanitar al Crucii Roșii  format din 12 TIR-uri cu ajutoare a plecat astăzi din Vama Siret spre Ucraina fiind condus de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, viceguvernatorul regiunii Cernăuți, Artur Munteanu și directorul Crucea Roșie România, Silviu Lefter. Gheorghe Flutur a menționat că ajutarele constau în alimente neperisabile, haine, medicamente, grupuri electrogene mici pentru familii. ”Le mulțumesc tuturor pentru solidaritate. Ajutoarele vor ajunge în depozitele din Cernăuți  unde am fost și eu ieri și am văzut care este necesarul. Continuăm sprijinul pentru Ucraina. Mulțumesc foarte mult pentru susținerea international și  ONG-urilor pentru efort. Mulțumim ucrainenilor că că ne asigură fluxul spre Cernăuți. Zilele acestea vor trece și alte convoaie de ajutoare”, a declarat Flutur.

”Mulțumesc tuturor care ajută Ucraina care se află în această situație tare grea. Suntem foarte mulțimiți de ceea ce face Europa, Crucea Roșie cum ne ajută. E foarte mare ajutor pentru noi”, a declarat la rându-i viceguvernatorul regiunii Cernăuți, Artur Munteanu.

12 TIR-uri cu ajutoare au plecat de la Siret spre Ucraina sub ochii președintelui CJ Suceava, viceguvernatorului Cernăuțiului și directorului Crucii Roșii, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava