Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă ora 10.10, Politia municipiului Vatra Dornei a fost sesizata de catre administratoprul unui magazin cu privire la faptul ca persoane necunoscute au sustras bunuri din incinta unitatii economice.

La data de 07.01.2023, în jurul orelor 10.00, o angajata a acestui magazin, ajunsa la serviciu a gasit în interior un geam al cladirii spart în pozitia deschis, dupa care a constatat lipsa mai multor pachete de tigarete din zona casei de marcat, motiv pentru care a anuntat administratorul societatii.

În ca   s-a s-a efectuat un control’ pe linia respectarii prevederilor  Legii nr. 333/2003 în  urma caruia a rezultat faptul ca sistemul de alarmare este nefunctional, motiv pentru care s-a luat masura sanctionarii conform prevederilor legale.

Din cele declarate de catre administratorul societatii reiese faptul ca sistemul de alarmare s-a defectat în perioada sarbatorilor de iarna și urma ca acesta sa fie reperat în cursul saptamanii viitoare. Totodata acesta a declarat faptul ca din incinta magazinului au fost sustrase un numar de aproximativ 80 pachete de tigarete de diferite marci în valoare de 2.000 lei.

În urma activitatilor investigative desfașurate de politiști s-a stabilit ca persoana banuita de comiterea infractiunii reclamate este un barbat care locuiește fara forme legale pe raza municipiului Vatra Dornei.

Cu ocazia verificarilor efectuate barbatul a fost depistat de o patrula de politie, în cadrul actiunii pe linie de violenta organizata la nivelul subunitatii, într-o cladire dezafectata situata pe strada Malinilor de pe raza muncipiului. În aceasta cladire au fost gasite și cele 80 de pachete de tigari care au fost sustrase.

Barbatul a recunoscut fapta comisa, fata de acesta dispunandu-se masura retinerii pe o perioada de pana la 24 de ore, fiind introdus în  arestul IPJ Suceava.

În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarșirii infractiunii de „furt calificat”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava