Concert pascal
MOPAN Suceava

Ce gentleman romantic! Brad Pitt (59 de ani) și iubita lui, Ines de Ramon (31 de ani), s-au bucurat de o cină de lux, la restaurantul Fouquet’s de pe Champs-Élysées, notează publicația franceză Paris Match.

Cei doi au călătorit separat în Franța. Actorul american filmează în prezent pentru noul său film, „Wolves”, cu George Clooney la New York, a ajuns în Orașul Luminii joi, iar ea vineri.

Într-o înregistrare video surprinsă în restaurantul Fouquet’s, Brad Pitt și Ines de Ramon se comportă ca doi adolescenți îndrăgostiți. Pentru această cină romantică, el a ales să poarte  un costum negru, clasic, în timp ce Ines a fost îmbrăcată într-o superbă rochie argintie.

În clip, actorul și iubita lui au fost surprinși discutând cu mai multe persoane prezente în restaurant. De asemenea, fanii au remarcat din aceste imagini faptul că Brad este foarte fericit alături de Ines de Ramon, și pare că a uitat cu totul de fosta lui soție, Angelina Jolie (47 de ani), notează click.ro.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/a-uitat-de-angelina-jolie-cum-o-rasfata-brad-pitt-2245600.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava