Concert pascal
MOPAN Suceava

Adele își ține numeroasele premii câștigate de-a lungul carierei sale, în mare parte datorită succesului pe care l-a avut când a debutat în muzică, în 2008, cu albumul ‚19’, în baie, potrivit contactmusic.com.

În colecția de premii a cântăreței britanice se regăsesc trofee Grammy, trofee Brit, un Ivor Novello și Oscarul pe care l-a câștigat în 2013 cu melodia ‚Skyfall’. Doar statueta Oscar are un alt loc, în dormitorul artistei, restul distincțiilor fiind aranjate în baie.
Adele a spus, conform sursei citate: „În fiecare zi, când intru în baie, dau de trofeele mele și mă gândesc: ‚Wow, chiar m-am descurcat bine!’ Acesta este adevărul.”

În ciuda succesului uriaș de care se bucură, autoarea hit-ului ‚Rolling in The Deep’ mai râvnește după încă ceva – un „card negru” special pentru lanțul de restaurante Nando, card care îi dă posibilitatea deținătorului de a mânca gratuit oriunde se află un astfel de restaurant. Potrivit unor zvonuri din presa de peste ocean, printre celebritățile care ar fi intrat în posesia unui astfel de card secret se numără Jay Z și Ed Sheeran.
”Nando oferă aceste carduri negre cu care poți mânca gratuit oriunde se află un restaurant din franciza lor. Nu am primit niciodată unul.”, a spus Adele, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava