Concert pascal
MOPAN Suceava

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava va organiza vineri, 21 aprilie, o minibursă a locurilor de muncă pentru romii din Dolhasca. Minibursa locurilor de muncă va avea loc începând cu ora 10:00 la Casa de Cultură din orașul Dolhasca. Minibursa  este deschisă tuturor persoanelor care au calificare sau doresc să se angajeze în meserii din domeniul fabricării construcțiilor metalice, curățeniei și îngrijirii clădirilor, alimentație publică și catering.

„Suntem pregătiți să oferim accesul la serviciile publice de ocupare, abilitarea comunității de etnici romi și  recuperarea deficitului de calificări al tinerilor NEETs prin înscrierea la cursuri de formare profesională, precum și consiliere în căutarea unui loc de muncă stabil, cu forme legale, local sau pe piața europeană a muncii”, a spus directorul executiv al AJOFM Suceava, Constantin Balauseac. El a precizat că au fost contactați 18 angajatori din Suceava și zona Dolhasca, care vor putea selecta persoane cu diferite experiențe profesionale și vor avea oportunitatea de a încheia contracte de muncă cu cheltuieli subvenționate.

„Lipsa experiențelor pozitive în angajarea etnicilor romi și stereotipurile persistente sunt parte din realitățile locale, dar și provocări  pentru schimbări benefice, la care ne dorim să fim și noi parte”, a mai spus Constantin Balauseac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava