Concert pascal
MOPAN Suceava

Dacă membrii Consiliului Local Suceava nu au votat pentru construcția nocturnei, ei au aprobat 800.000 de lei pentru consolidarea și modernizarea stadionului ”Areni”, printre aceste schimbări în bine fiind incluse și tribunele, dar și vestiarele.
Mai mult, Primăria și Consiliul Local au aprobat, într-un moment de grație, un buget de 1.700.000 de lei pentru echipa de fotbal Rapid Suceava. Să nu uităm faptul că gruparea suceveană luptă pentru calificarea în play-off, dar chiar dacă nu se va realiza acest lucru, menținerea în eșalonul secund la finele acestui sezon competițional este esențială pentru că viitorul campionat al ligii secunde va avea o singură serie de 22 de echipe. În aceste condiții, în cazul nefericit al unui eșec, o nouă promovare în eșalonul al doilea al fotbalului românesc va fi extrem de dificilă de vreme ce formația suceveană va trebui să se lupte cu echipe din toată România, nu numai cu cele din est.
Spre lauda lor, aleșii locali nu au uitat nici de echipa de handbal masculin CSU Suceava care are posibilitatea să revină Liga Națională în urma unui baraj de promovare. Formația suceveană va avea un buget de 1.200.000 de lei.
Nu în ultimul rând, a fost aprobată contractarea unui credit pentru demararea lucrărilor pentru sala polivalentă care se va construi în zona Metro și va avea o capacitate de 5.000 de locuri. Trebuie de remarcat faptul că Suceava este printre ultimele reședințe de județ din România care nu beneficiază de o sală polivalentă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava