Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociaţia Alianţa Franceză din Suceava este parteneră în organizarea ediţiei a VIIIa a Crosului Sucevei, care a avut loc duminică, 24 septembrie la ora 11.00. Evenimentul a fost iniţiat de Asociaţia Judeţeană de Atletism Suceava şi Primăria Municipiului Suceava şi a cuprins 10 categorii de concurs, invitata specială a acestei ediţii fiind campioana olimpică mondială şi europeană la atletism, Doina Melinte.

Acesta este primul eveniment sportiv care beneficiază de susţinerea Alianţei Franceze din Suceava, care deschide o axă nouă de activităţi dedicate promovării sportului în rândul tinerilor. Câştigătorilor grupelor de vârstă 8-10 ani, 11-14 ani, 15-17 ani şi 18-21 ani vor primi astfel vouchere educaţionale şi acces la cursurile de limba franceză organizate în cadrul Alianţei pe toată durata lunii octombrie.

Activităţile dedicate sportului vor ocupa un loc deosebit de important în cadrul proiectelor derulate de Alianţa Franceză şi de Institutul Francez din România, în contextul în care în anul 2024 marchează centenarul Jocurilor Olimpice de la Paris şi a şasea ediţie olimpică găzduită de Franţa.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava