Concert pascal
MOPAN Suceava

În urmă cu doi ani îşi pierdea şi soţia, şi copiii! Viaţa lui Alin Oprea (49 de ani) se transformase într-un coşmar. Solistul de la Talisman a luat însă greutăţile în piept şi acum se bucură de căldura unei noi familii, care l-a primit cu braţele deschise în sânul ei. Dacă propriii copii l-au renegat ca tată odată cu despărţirea de fosta soţie, Larisa, copiii actualei logodnice, Medana, îl consideră deja tatăl lor, notează click.ro.

Cei doi copii ai lui Alin Oprea, Melissa şi Adrian, nici măcar nu-şi mai bagă tatăl în seamă dacă îl întâlnesc pe stradă, asta în ciuda faptului că fosta soţie a solistului de la Talisman susţine că ea le dă voie să-şi vadă părintele, dar ei nu vor.

„Viaţa îţi ia şi îţi dă mereu pe altă parte. Eu m-am trezit în sânul unei familii noi, cu copii cu tot, iar asta a fost cea mai mare binecuvântare. Asta m-a făcut să rămân ancorat în realitate şi să depăşesc mult mai uşor momentele traumatizante. În viaţa mea s-au schimbat doar personajele, eu rămânând acelaşi om. Mult mai echilibrat şi împlinit însă”, a declarat Alin Oprea, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alin-oprea-apropiat-copiii-iubitei-m-am-trezit-sanul-unei-noi-familii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava