Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi, 23 noiembrie, a.c., Excelența Sa domnul RIM Kap-soo, ambasadorul Republicii Coreea în România, a efectuat o vizită la Universitatea „Ștefan Cel Mare” din Suceava, la invitația dl. prof. univ. dr. Alexandru-Mircea Nedelea. În cadrul acestei vizite, a avut o întrevedere cu dl. prof. univ. dr. ing. Valentin Popa, rectorul Universității, ocazie cu care s-a discutat despre cooperarea în domeniul învățământului superior și a cercetării academice.

În plus, a avut loc și un schimb de opinii cu studenții care urmează cursuri de limba coreeană organizate de dl. prof. univ. dr. Alexandru Nedelea și s-au adus în vedere modalitățile prin care se poate oferi sprijin în desfășurarea acestor cursuri, precum și organizarea schimburilor de studenți între cele două țări.

În cadrul vizitei la Consulatul Onorific al Republicii Coreea la Rădăuți dl. ambasador Rim Kap-soo și-a exprimat recunoștința pentru activitatea întreprinsă de dl. consul onorific Dumitru Mihalescul, care a depus un efort continuu pentru promovarea prieteniei dintre Republica Coreea și România. De asemenea, Excelența Sa și-a manifestat dorința de a continua, în viitor, cooperarea dintre Republica Coreea și România în domenii legate de comerţ, precum și în domeniul cultural și educațional.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava