Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi 22 iunie Ambasada Republicii Coreea, în colaborare cu Ministerul Culturii din România, a organizat un spectacol de modă Hanbok la Teatrul Național din București, pentru a celebra cea de-a 15-a aniversare a stabilirii parteneriatului strategic dintre Coreea și România. Aproximativ 450 de persoane, printre care fostul președinte al României, Emil Constantinescu și soția sa, înalți oficiali guvernamentali și parlamentari, personalități din domeniul cultural, educațional și media, corpul diplomatic și coreeni dar și consulul Republicii Coreea la Rădăuți, Dumitru Mihalescul, au urmărit spectacolul de modă Hanbok.

Cu sprijinul Asociației Culturale Coreene, care promovează Hanbok-ul în întreaga lume, și al creatoarei de modă Eun Jeong Ham, 40 de modele din Coreea și România au prezentat României frumusețea Hanbok-ului tradițional ceremonial și a Hanbok-ului creativ modern. Este semnificativ faptul că, pe lângă modelele profesionale, 16 studenți români care studiază coreeana (Universitatea RAU) și membri ai Clubului de Cultură Coreeană (Sarang Hanguk) au pășit pe podium ca modele Hanbok. În plus, E.S. domnul Kap-soo Rim și soția sa împreună cuomnul senator Lucian Romașcanu (fost ministru al Culturii) s-au îmbrăcat în haine tradiționale coreene și au încheiat parada de modă. În cuvântul său de deschidere, E.S. domnul Kap-soo Rim a subliniat că ,,este important să prezentăm Hanbok-ul ca tradiție și stil de viață al coreenilor, precum și ca artă vestimentară”.

Consulul Dumitru Mihalescul prezent la evenimentele care au marcat cea de-a 15-a aniversare a Parteneriatului Strategic dintre Republica Coreea și România (foto), 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava