Concert pascal
MOPAN Suceava

Amber Heard a recunoscut, în cadrul procesului pentru defăimare intentat de Johnny Depp, că nu și-a onorat promisiunea de a dona cele 3,5 milioane către o asociație, așa cum a susținut în mod public, informează click.ro.

Amber Heard a declarat în 2018 că a făcut o donație de 3,5 milioane de dolari către o asociație ce se ocupă cu violența împotriva femeilor. Mai mult, Heard a declarat sub jurământ, în cazul procesului de calomnie intentat de Depp împotriva publicației The Sun în 2020, că a donat întregul acord de divorț, în valoarea de 7 milioane de dolari, unor organizații de caritate. Heard a apărut în emisiunea olandeză RTL Late Night în 2018, unde a spus: „Au fost donate 7 milioane de dolari în total – le-am împărțit între ACLU și Spitalul de Copii din Los Angeles. Nu voiam nimic altceva”.

În timpul mărturiei de ieri, din cadrul procesului ce este în plină desfășurare, Heard a spus că nu a făcut încă donația completă pentru că Johnny Depp a dat-o în judecată pentru 50 de milioane de dolari în martie 2019. „Intenționez pe deplin să-mi onorez toate angajamentele. Mi-ar plăcea ca el să nu mă mai dea în judecată ca să pot face acest lucru”,a spus Amber Heard, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/amber-heard-a-recunoscut-ca-nu-a-donat-banii-635652.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava