Concert pascal
MOPAN Suceava

Războiul în instanță dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se termina! Luna aceasta este luna proceselor pentru Anamaria Prodan, care a fost înștiințată de avocații ei că va fi nevoită să bată, de mai multe ori, drumul până la tribunal. Laurențiu Reghecampf i-a deschis impresarei procese pe banda rulantă, potrivit click.ro.

„Reghecampf cere bani, despăgubiri, pentru că au apărut poze compromițătoare și imagini video cu Corina Caciuc. În alte procese antrenorul cere bani pe motiv că Anamaria i-ar fi distrus imaginea, cere și Corina Caciuc bani, căci tot Anamaria ar fi de vină că au apărut pozele compromițătoare din trecutul ei în presă. Pe de altă parte, Reghe face notificări peste notificări să-și blocheze băiatul, pe Laurențiu Jr, să apară în filmele în care are rol și joacă impecabil, face notificări către trustul unde Anamaria Prodan are propriul reality-show, tot ca să-l blocheze pe băiat să apară, de frică că poate spune adevărul copilul la televizor. Face procese să ia înapoi numele de Reghecampf, deși Anamaria a câștigat deja în instanță numele, unde s-a dovedit că la acest nume a avut o contribuție majoră în a-l face cunoscut pe antrenor. Reghecampf mai cere judecătorilor ca divorțul să se pronunțe din orice vină, mai puțin a lui, lucru hilar, căci el este cel ce a fost mereu în centrul scandalurilor cu iz sexual și el a părăsit domiciliul conjugal”, au declară surse din anturajul avocaților impresarei, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anamaria-prodan-din-nou-la-tribunal-cu-2352235.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava