Concert pascal
MOPAN Suceava

Există câteva documentare pe care le poți vedea pe Netflix și care te vor captiva, șoca sau cel puțin îți vor da de gândit. Click! prezintă cinci dintre acestea pe care nu ar trebui să le ratezi, unele dintre ele te vor face să-ți regândești viața.

Our father (Tatăl nostru)

Bazat pe povestea adevărată a doctorului de fertilitate Donald Cline, filmul Tatăl nostru este un documentar șocant care dezvăluie modul în care acesta își insemina ilegal pacienții, creând zeci de copii biologici care nu aveau idee că este tatăl lor.

Adevărul a ieșit la iveală când Jacoba Ballard, unul dintre copiii concepuți prin intermediul unui donator de spermă, a făcut un test ADN în speranța că va găsi un frate. Astfel, a reușit să descopere șapte frați. Când aceștia s-au reunit, au făcut o descoperire înfiorătoare. Tatăl lor biologic colectiv nu era altul decât părinții lor, doctorul de fertilitate, Donald Cline, care își insemina pacientele de sex feminin cu propria sa sperma, fără știrea sau acordul lor.

Girl in the picture (Fata din fotografie)

Un documentar plin de mister și de-a dreptul șocant. Pelicula începe cu descoperirea unei femei de 20 de ani pe marginea drumului în 1990, aparent victima unui accident cu fugă de la locul faptei, care a murit din cauza rănilor suferite la spital cinci zile mai târziu.

În urma morții lui Tonya, Michael a fost preluat de autorități, deși Floyd (care nu era tatăl său) a apărut la școala sa și l-a luat pe copilul de șase ani după ce l-a jefuit pe director sub amenințarea armei. În curând, cazul a fost mediatizat la nivel național la televiziune, iar unii telespectatori au recunoscut-o pe Tonya ca fiind o persoană complet diferită.

Se pare că Tonya era, de asemenea, un pseudonim – numele a fost preluat de pe o piatră funerară din Alabama, unde ea și Floyd au locuit pentru o vreme – și se numea de fapt Sharon Marshall.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe pe: https://click.ro/primetime/top-5-documentare-de-pe-netflix-care-te-vor-soca-2284764.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava