Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 8-9 iulie la Craiova s-a desfășurat etapa finală a Campionatului Național de seniori și tineret Under 23. Competiția s-a desfășurat pe stadionul de atletism „Nicolae Mărășescu” și s-a bucurat de participarea a 269 de atleți din partea a 82 de cluburi. La etapa finală a Campionatului Național de seniori și tineret Under 23 au participat și doi atleți  legitimați  la Clubul Sportiv Municipal DORNA Vatra-Dornei.

Este vorba de Costiuc Claudia și Kore Robert Petru. De data aceasta, atleta  de aur a Dornei  a luat startul în finala de 800  de metri iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Claudia Ionela Costiuc   legitimata la CSM DORNA Vatra-Dornei și dubla legitimare CSM Bucuresți a terminat cursa cu o medalie de  vicecampioană de tineret și locul 4 la senioare – 800 metri  cu timpul de 2 minute 5 secunde 51 sutimi  PB (cel mai bun rezultat personal) performanță de top  european în  sezonului, U20.

Kore Robert Petru legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei  a ocupat poziția a 5 la categoria Tineret

Prâsneac Cristian antrenor la CSM DORNA Vatra-Dornei a declarat: ”Am plecat de acasă cu găndul de a face o cursă mare cu sportiva Costiuc Claudia exact cu o luna inainte de Campionatul European U 20 care are loc in perioada 7-10 August laJerusalim/Israel. Am vorbit cu sportiva că acestă cursă poate avea un rol important la Campionatul European. Sportiva a luat startul cu cele mai bune senioare din România iar după trecerea liniei de sosire s-a ales  cu un loc fruntaș în clasament dar și cu un timp care ne da mari speranțe la Europene.

Aș vrea să mulțumesc și celor din spatele muncii noastre conducerii cluburilor CSM DORNA Vatra-Dornei , CSM Bucuresti cit și sponsorilor personali ai sportivei Apa Bucovina și Mol Romania”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava