Concert pascal
MOPAN Suceava

Singura constantă în sectorul tehnologiei este schimbarea. Inovarea și evoluția constantă a capabilităților tehnologice, mediilor de dezvoltare și arhitecturilor creează nevoia unei evaluări periodice a modului în care Axis colaborează cu partenerii. Pentru a reflecta acest lucru, Axis a reunit Programul Axis Application Development deja existent cu Programul Axis Technology Partner, într-o singură structură.

O mare parte din succesul înregistrat de Axis se bazează pe relațiile sale cu mii de organizații partenere din întreaga lume și munca depusă de acestea pentru crearea de soluții. Compania a avut întotdeauna o filozofie axată pe deschidere, creând programe, inițiative, cursuri de instruire și echipamente care să confere maximum de acces la tehnologiile de ultimă generație. Acest lucru are la bază convingerea că valorificarea aptitudinilor și creativității unui număr cât mai mare de persoane va conduce la dezvoltarea unei game cât mai largi de aplicații și soluții care să răspundă nevoilor clienților. Succesul comercial al companiei Axis este strâns legat de cel al partenerilor săi, iar dezvoltarea modului în care aceștia colaborează cu Axis constituie o preocupare constantă.

„Ideea că poate exista o separare între hardware și software în sectorul de securitate și supraveghere – dacă nu în toate sectoarele – este depășită. Aceste două aspecte sunt atât de strâns legate încât este logic să le reunim într-un program axat pe integrarea lor. Acum oferim o structură mai simplă, un nivel mai înalt de claritate pentru clienți și, poate cel mai important, mediul necesar pentru dezvoltarea unui număr tot mai mare de aplicații și soluții valoroase”, a declarat Jamie Donald, Director de Programe pentru Partenerii Tehnologici.

Un program cu orientare comercială

Programul se adresează partenerilor care dețin o aplicație sau o soluție viabilă din punct de vedere comercial, care este deja lansată pe piață sau urmează a fi lansată foarte curând și care le oferă propriilor clienți susținere în afaceri și suport pentru produse. Pe lângă suportul tehnic extins menit să asigure integrarea perfectă a soluțiilor partenerilor cu produsele Axis, companiile înscrise în program vor beneficia și de strategii comune de marketing, inclusiv resurse și asistență pentru activitățile comerciale și de marketing.

„Mulți dintre partenerii noștri actuali vor fi gata să intre imediat în Program deoarece dezvoltă deja aplicații și soluții bazate pe tehnologia Axis. Aceștia vor avea la dispoziție toate resursele cu care sunt deja familiarizați și, în plus, vor beneficia de asistență suplimentară pentru a putea accesa noi oportunități comerciale. Suntem încrezători că noul program și fiabilitatea interfeței noastre de programare a aplicațiilor VAPIX – ne va ajuta să identificăm mulți parteneri noi în aproape orice sector industrial. Preocuparea noastră este să le oferim clienților noștri cât mai multă valoare, prin aplicații și soluții noi”, a declarat Malin Nilsson, Manager de Marketing și Programe.

Pentru companiile și dezvoltatorii care sunt încă în faza de lansare și inovare, Comunitatea dezvoltatorilor Axis constituie modalitatea perfectă de a se conecta și a crea împreună cu Axis, având astfel posibilitatea de a construi soluții vizionare de top.

O lume nouă de soluții de supraveghere

Axis continuă să inoveze și să extindă performanța platformei sale. Primele modele echipate cu ARTPEC-8 au fost deja lansate pe piață și sunt însoțite de aplicații de analiză cu învățare profundă. Această inovație creează posibilitatea de a dezvolta un număr aproape infinit de aplicații de analiză pentru optimizarea siguranței, securității și afacerilor.

„Propriile noastre aplicații de analiză ne permit să explorăm capabilitățile acestei platforme, în special în ceea ce privește siguranța și securitatea. Potențialul echipamentelor hardware va fi însă valorificat pe deplin cu ajutorul imaginației și abilităților comunității noastre globale de parteneri și dezvoltatori”, a completat Jamie Donald.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava