Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Beyonce, Pearl Jam, Ed Sheeran și Coldplay vor fi cap de afiș la festivalul Global Citizen din New York, care are scopul de a crește gradul de conștientizare asupra muncii ONU de a pune capăt sărăciei, potrivit contactmusic.com.

Interpreta piesei ´Crazy in Love´ și emblematicii rockeri de la Pearl Jam sunt doar două dintre numele mari anunțate pentru cel de-al patrulea concert anual caritabil, care va avea loc pe Great Lawn în Central Park, New York, pe 26 septembrie.
Beyonce – a cărei campanie ´Chime for Change´ a încheiat un parteneriat cu festivalul pentru încurajarea femeilor tinere – a spus: ˝Mă simt onorată să fiu o parte a festivalului Global Citizen. Am fost mereu o militantă pentru îmbunătățirea vieții oamenilor de pretutindeni, dar anul acesta este în mod special plin de satisfacții fiindcă toți ne concentrăm atenția și ne utilizăm talentele într-un singur scop: să eradicăm sărăcia extremă la nivel global.˝

Alături de starurile muzicii americane, trupa Coldplay – câștigătoare a șapte premii Grammy – va evolua pe scenă, la fel cum va face și Ed Sheeran, care a vândut aproape 5 milioane de copii ale celui de-al doilea său album, ´X´, de când a fost lansat anul trecut.
Concertul caritabil mizează pe creșterea gradului de conștientizare a eforturilor făcute de Organizația Națiunilor Unite de a pune capăt sărăciei extreme până în anul 2030, dar și pe intensificarea luptei contra inegalității și pentru protejarea planetei, mai notează sursa citată.

Vorbind despre concertul ce urmează să aibă loc, chitaristul trupei Pearl Jam, Stone Gossard, a declarat: ˝Sperăm ca fanii Pearl Jam să se înscrie să devină cetățeni globali (Global Citizens) – nu doar pentru a câștiga bilete la spectacol – ci pentru a lua parte la o mișcare care încurajează liderii țărilor cu cele mai mari posibilități financiare să acorde ajutor, să ia parte la negocieri și să împărtășească politici de guvernare în sprijinul națiunilor și comunităților care au cea mai mare nevoie. Oamenii care trăiesc cu mai puțin de 1,50 dolari pe zi merită șansa de a se ridica din mijlocul sărăciei extreme.˝

Biletele pentru concert – care a avut anterior reprezentații pe scenă din partea Foo Fighters, Sting, Jay Z, No Doubt și John Legend – sunt gratuite pentru cei care vizitează site-ul Global Citizen și își câștigă accesul prin înfăptuirea de acțiuni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava