Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a VIII-a a seriei I a Ligii a III-a, Bucovina Rădăuţi a evoluat la finele săptămânii trecute pe terenul grupării CSM Pașcani. La capătul unei partide în care arbitrajul a făcut diferența, rădăuțenii au pierdut cu 2-1 meciul de la Paşcani, din etapa a VIII-a.

Oaspeții au reclamat vehement evenimentele produse din minutul 20, când centralul întâlnirii a luat două decizii eronate, penalty în favoarea gazdelor şi eliminarea portarului rădăuţean Butnariu, fază în urma căreia s-a produs deschiderea scorului. Peste numai 10 minute, Zaremba, cel mai bun jucător al Bucovinei, a fost trimis şi el mai repede la cabine după ce a încasat al doilea cartonaş galben pentru o presupusă simulare, primul avertisment fiind primit pentru proteste, la faza care a precedat deschiderea scorului. Rădăuţenii au meritul că nu au renunţat la luptă nici după ce au rămas în opt jucători de câmp, izbutind să restabilească egalitatea pe finalul primei reprize, prin Luţac. Acelaşi Luţac a fost foarte aproape să reuşească dubla după o oră de joc, golul victoriei celor de la Paşcani fiind marcat în minutul 75.
Bucovina Rădăuţi: Butnariu – Alecsandru, Hrimiuc, Vicol, Antonesei – I. Plămadă, Vitu, Amariei, Stoian – Zaremba, Luţac. Au mai intrat Prutean, A. Ciurlă, Apostol şi Julei. Antrenor: Iulian Ionesi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava