Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu este nimic neobisnuit faptul ca vedetele internationale au extrem de multi bani. Rihanna este una dintre acestea. Iar ea este una dintre cele mai admirate vedete din toate topurile. Si nu a ajuns aici doar pentru talentul sau de a canta, ci si pentru cum arata.

Multe reviste au intervievat-o si au reusit sa afle secretele din spatele unei aparente aproape perfecte. Rihanna cheltuie pe luna cat castiga un roman mediu intr-o viata. Vedeta nu se ascunde sa dea cifre atunci cand este intrebata. Asa au aflat paparazzi ca Rihana cheltuie si pana la 150.000 de dolari lunar pentru tratamentele de infrumusetare.

1900 de dolari pentru o coafura

Rihanna este mereu in voga pentru coafurile absolut minunate pe care le poarta. Insa pentru asa coafuri excentrice vedeta ar urma sa scoata aproximativ 2000 de dolari din buzunar, pentru o singura coafura, pentru un singur eveniment.

Fiind una dintre cei mai bine platiti artisti din lume, Rihanna nu simte acesti bani. Insa ea ajunge sa cheltuie pana la 30.000 de euro saptamanal, pe tratamente de infrumusetare si pe sedinte de masaj.

Spre exemplu, unul dintre cele mai scumpe tratamente pe care l-a platit vreodata, scrie revista Estrella, a fost un drenaj limfatic facial, urmat de o masca de aur, pentru care vedeta ar fi scos din buzunar aproximativ 2400 de dolari, pentru o sedinta de doar 30 de minute.

Alte vedete care cheltuie sume impresionante pe tratamente de infrumusetare

Nu doar Rihanna este in topul cheltuitoarelor pe tratamente de infrumusetare. Kim Kardashian a platit 24.000 de dolari pentru a avea acasa propriu aparat de masaj profesional si lifting. Iar in acelasi top, vedete precum Beyonce, Gwen Stefani sau Taylor Swift cheltuie mii de euro pe tratamente faciale cu ulei de masline si cu icre negre.

Este incredibil pana unde poate merge creativitatea specialistilor in infrumusetare, cand vine vorba de ingrediente folosite in cremele de masaj facial. Darla fel de incredibil este si nivelul de pret pe care o vedeta este dispusa sa il plateasca pentru un asemenea tratament.

Rihanna este una dintre cele mai cheltuitoare femei in acest sens, ea ajungand sa cheltuie intr-o singura luna echivalentul a 500 de salarii minime din Romania, numai pe tratamente de infrumusetare.

Mai multe detalii:  http://www.slimconcept.ro/drenaj-limfatic-manual-piata-victoriei-bucuresti

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava