Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucătăria este un loc special pentru noi. Aici ne bem cafeaua dimineața, aici ne gătim cele mai gustoase preparate și, mai ales, aici ne strângem cu prietenii sau familia, la un vin și la povești. Așa că ne dorim să fie și cozy, dar și să avem loc să ne mișcăm. Ce scaune bucătărie alegem, să arate bine, dar să fie și foarte comode? Dar dulapuri bucătărie? Despre aceste două obiecte povestim astăzi.

Există atât de multe modele și finisaje din care puteți alege, încât este greu uneori să găsiți acele scaune bucătărie potrivite pentru voi. Acestea trebuie să fie funcționale, confortabile și atractive!

Scaune bucătărie din piele sau țesătură

Aceste scaune vor fi foarte confortabile datorită șezutului lor căptușit. Petreceți mult timp în bucătărie pentru a găti pentru familie sau prieteni? Atunci trebuie să aveți grijă. Aceste scaune de bucătărie din piele sau țesătură trebuie manevrate cu mai multă grijă și necesită o întreținere mai regulată și temeinică. Dacă aveți animale de companie, la fel, vă sfătuim să vă gândiți bine dacă vreți un scaun de piele, de exemplu, pentru că știți că pisicile își vor înfige gheruțele și pot provoca zgârieturi și daune care cu greu mai pot fi reparate.

Dacă vă gândiți să comandați scaune de bucătărie din țesătură, optați pentru o tapițerie închisă, deoarece culorile deschise nu vor ascunde petele, cu excepția cazului în care țesătura este ușor de curățat și atunci nu (prea) mai contează culoarea.

Scaune bucătărie din metal sau lemn

Ele au avantajul de a fi ușor de curățat. Aceste materiale se potrivesc foarte bine în orice bucătărie. Este adevărat că aceste scaune bucătărie au un șezut mai puțin confortabil, dar există o soluție. Puteți pune oricând pernuțe pentru a le face mai confortabile. În plus, vă puteți juca cu culorile și modelele de pernuțe, pentru a decora bucătăria după bunul plac.

Cele mai multe modele de scaune bucătărie sunt și rabatabile, ceea ce oferă spațiu de mișcare. Inclusiv masa de bucătărie, care poate fi ori pentru 4 oameni (sau și mai mică, pentru 2 persoane), dar care se și poate extinde. În funcție de model, puteți ajunge și la 12 locuri!

Dulapuri bucătărie – cum și ce alegeți?

În primul rând, este important să vă definiți nevoile de depozitare. Aceste dulapuri bucătărie sunt esențiale pentru a depozita vesela, oalele, tigăile și tacâmurile, etc. Pentru a adăuga spațiu suplimentar de depozitare, pot fi instalate și dulapuri bucătărie de perete (dulapuri bucătărie suspendate). Rafturile acestea, poziționate sus, sunt, bineînțeles, pentru veselă sau pentru alimentele pe care le folosiți mai rar.

Într-o bucătărie mică, amenajarea este crucială. Puteți opta pentru dulapuri bucătărie cu uși din sticlă. Așa creați impresia de spațiu și permiteți și să pătrundă lumina naturală. Culorile deschise, cum ar fi albul, bejul sau griul, sunt recomandate pentru a aduce lumina în încăpere. Nuanțe mai pale pot fi folosite pentru a adăuga un strop de culoare. Aparatele electrocasnice pot fi, de asemenea, alese pentru a economisi spațiu. Electrocasnicele încorporate sau făcute pe măsură sunt ideale pentru a face și mai mult loc în bucătărie.

Este, de asemenea, important să vă simțiți în largul vostru în bucătărie! Așadar, asigurați-vă că lăsați suficient spațiu în fața blatului de lucru, de cel puțin 80 cm. Aveți nevoie de acest spațiu pentru a vă putea mișca înainte și înapoi, pentru a manevra lucrurile și pentru a pregăti o masă bună pentru familia ta sau pentru oaspeții.

O bucătărie mică poate fi amenajată cu ajutorul designerilor de bucătării specializați, care oferă soluții modulare adaptate la spațiile mici. Dar există și foarte multe poze și idei pe net, pentru inspirație, în funcție de ce își dorește fiecare.

Pe scurt, amenajarea unei bucătării necesită ingeniozitate, creativitate și atenție la detalii. Trebuie să găsiți modalități de a exploata la maximum spațiul disponibil, creând în același timp un spațiu funcțional și atractiv.

În cele din urmă, dacă este posibil, poziționați-vă bucătăria spre o sursă de lumină naturală. Luminați-vă eficient spațiul, cu un candelabru, dar și cu mici spoturi încorporate sub mobilierul suspendat sau pe anumiți pereți. O iluminare bine direcționată va face cu siguranță ca bucătăria să pară mai mare! Și mai cozy!

Ce scaune și ce dulapuri sunt potrivite pentru bucătăria voastră?, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava