Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei Ion Lungu a primit-o, astăzi, într-o întâlnire oficială pe excelența sa Kathleen Ann Kavalec, ambasadorul SUA în România, care zilele acestea se află într-o vizită oficială în județ. Ion Lungu a precizat că este al patrulea ambasador al Statelor Unite ale Americii care vizitează Primăria Municipiului Suceava.

„Timp de o oră discuțiile s-au axat pe stabilirea și dezvoltarea de parteneriate concrete în investiții, administrație și învățământ, precum și o radiografie a situației locale și regionale în contextul nefericit provocat de războiul din Ucraina. Astfel, după ce am prezentat orașul nostru și investițiile importante realizate în Suceava în ultimii ani, am solicitat sprijinul doamnei Ambasador pentru identificarea unor oameni de afaceri dispuși să vină la Suceava pentru a investi în unități de producție situate pe terenul fostei Termica. Așa cum se știe, municipalitatea suceveană este dispusă să acorde cu titlul gratuit, în condiții de transparență și legalitate, suprafețe de teren de la fosta Termica, firmelor care vin să investească și care pot crea locuri de muncă pentru suceveni, încercând în acest fel rezolvarea, măcar parțial parțială, a problemei legate de locurile de muncă. Doamna Ambasador a fost foarte receptivă la acest subiect și și-a oferit disponibilitatea să ne ajute în mod direct și concret, invitându-mă la două forumuri de afaceri importante axate pe această temă în lunile mai-iunie a acestui an, atât la București, cât și la Washington”, a spus Ion Lungu.

El a ținut să-i mulțumească public ambasadoarei SUA în România pentru discuția utilă și necesară pentru Suceava și suceveni. „Am toată convingerea că,  beneficiind de sprijinul Ambasadei SUA și a Guvernului American, pot fi găsite soluții de dezvoltare a Sucevei și a zonei metropolitane”, a încheiat Ion Lungu.

Sprijin de la ambasadoarea SUA pentru primarul Ion Lungu în vederea identificării de oameni de afaceri care să investească în parcul industrial din zona Termica (FOTO), 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava