Concert pascal
MOPAN Suceava

Chef Cătălin Scărlătescu este prezent în acest weekend la Muzeul Satului Bucovinean din Suceava unde jurizează concursul ”Săru’mîna pentru masă!”, dar și gătește preparate pentru cei prezenți. El a declarat astăzi că va prepara mici, sarmale, tochitură și cârnați. ”Este pentru prima dată facem mici dar micii noștri că am avut un pariu cu domnul Ursu că nu știm noi să facem mici la București. O să vedeți domnule Ursu ce mici facem noi la București. Venim și cu niște sarmale, avem și tochitură și niște cârnați adică ceva ce se mănâncă pe aici.  Practic rețete tradiționale. Eu nu fac altceva decât să le duc mai departe. Nu a inventat nimeni apa caldă, era deja inventată, ca și găurile din schweitzer pe care le-au scos austriecii sau șnițelul care era făcut. Nu fac decât ce am învățat acasă la bunica”, a declarat chef Scărlătescu.

Chef Scărlătescu gătește mici, sarmale, tochitură și cârnați la Muzeul Satului Bucovinean din Suceava (foto, 6.3 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava