MOPAN Suceava

La capătul sezonului competițional 2014-2015 al Ligii Naționale de handbal masculin, CS Universitar Suceava a retrogradat. În aceste condiții, mai mulți jucători aflați la final de contract au preferat să plece la alte echipe, majoritatea urmând să continue în primul eșalon valoric al handbalului masculine românesc. Unul din cei mai importanți jucători ai universitarilor din ultimele sezoane, interul stânga Adrian Târzioru a avut nu mai puțin de șase oferte de la echipe din primul eșalon, dar până la urmă a semnat cu cei de la Pandurii Târgu Jiu, echipă ce a făcut foarte multe mutări în lot în această vară. Adrian Târzioru a început handbalul la Liceul cu Program Sportiv din Botoșani, iar mai apoi a ajuns la LPS Piatra Neamț. În anul 2010, la vârsta de 17 ani, Târzioru a ajuns la echipa Universității Suceava, pentru care a evoluat în ultimii cinci ani, perioadă în care a crescut foarte mult în valoare, ajungând unul din titularii la linia de 9 metri.
„Am avut mai multe oferte din țară și cea mai convenabilă mi s-a părut cea de la Energia Pandurii Târgu Jiu. Mă bucură faptul că voi deveni coechipier cu mai mulți foști colegi de la Suceava, iar acest lucru sper să ajute în efortul de a mă integra în echipă într-o perioadă cât mai scurtă de timp”, a declarat Adrian Târzioru.
Fostul jucător al Universității Suceava a ajuns la o echipă în care se regăsesc nu mai puțin de șase handbaliști ce au evoluat pentru gruparea suceveană. Pe lângă portarul George Șelaru și Florin Acatrinei, la Târgu Jiu a ajuns și fostul căpitan al universitarilor, Adrian Chiruț, care a terminat contractul cu Dinamo București, Mădălin Țuțu, venit de la HC Vaslui, Claudiu Dediu, de la Potaissa Turda și pivotul Bogdan Șoldănescu, ce în ultimul sezon a evoluat pentru CSM Călărași.
În această vară, pe lângă Adi Târzioru, de la Suceava au mai plecat și alți jucători, portarul Ștefan Marocico, ce în acest moment nu a semnat cu o altă echipă, Tiberiu Popovici și Trifkovic, handbaliști ce s-au înțeles cu echipa promovată în acest an în Liga Națională, HC Adrian Petrea din Reșița, dar și Gavrilovic, sportiv ce nu a semnat cu altă echipă.

”Colonie” de foști jucători de la CSU Suceava, la Pandurii Târgu Jiu, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava